Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DruštvoIzdvojeno

POČELA REKONSTRUKCIJA VATROGASNOG DOMA

Vatrogasni dom uskoro će imati novu fasadu, novska Služba zaštite i spasavanja dobiće novu opremu, a svi zaposleni biće nagrađeni za posvećen i požrtvovan rad tokom proteklih mjeseci, poručeno je tokom današnje posjete čelnika Opštine Herceg Novi vatrogasnom domu u Meljinama. Sa članovima Službe zaštite razgovarali su predsjednik Opštine Stevan Katić i potpredsjednik Miloš Konjević.

Sa zadovoljstvom je konstatovano da su otpočeli radovi na rekonstrukciji fasade Vatrogasnog doma, koje finansira Opština Herceg Novi. Ovo je prvi put da se izvode radovi na fasadi od 1984. godine, kada je dom izgrađen.

Predsjednik Katić je kazao da su izmirene sve obaveze prema vatrogascima u smislu plaćanja prekovremenog rada, te da će svakoga od njih Opština i dodatno nagraditi sa po 200 eura.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/09/vatrogasni-dom.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Čelnici Opštine obišli su cijeli dom i prezentovana im je postojeća oprema. Saglasili su se da novska Služba dobro opremljena, ali da ulaganje mora da se nastavi, posebno kada je u pitanju poboljšanje voznog parka.

S obzirom da je dosta opreme nastradalo u poslednjim požarima, dogovorena je nabavka nove garderobe, čizama, crijeva, maski, svjetiljki, šlemova, u skladu sa zahtjevima same Službe.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com