Sport

PLIVAČKI MITING U PODGORICI – ANĐELA ANTUNOVIĆ NAJBOLJA PLIVAČICA CRNE GORE

Završen je V međunarodni plivački miting “Montenegro Open 2018”, koji je u protekla dva dana održan u Podgorici, na olimpijskom bazenu Sportskog centra “Morača”. Miting se nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske plivačke federacije i okupio je više od 340 plivača iz 43 kluba i 13 država. Iz Crne Gore nastupilo je 130 plivača iz sedam klubova.

Najbolja crnogorska plivačica bila je Anđela Antunović iz PVK “Jadran Carine”, dok je u muškoj konkurenciji najbolji bio Ado Gargović iz PVK “Budva”. Prvo mjesto ekipno u konkurenciji sedam crnogorskih klubova pripalo je VK “Budva”, drugi je bio PVK “Jadran Carine”, a treći VPK “Verde Aquatic” Podgorica.

Najbolji plivač apsolutno u muškoj konkurenciji bio je član PK “Partizan” Beograd Velimir Stjepanović, promoter “Montenegro opena 2018”, drugo mjesto pripalo je Rusu Igoru Golovinu iz kluba “Khabarovsk”, treći je bio Kristijan Lakatoš iz PK “Vojvodina” Novi Sad.

Kod plivačica apsolutno, najbolja je bila Jovana Bogdanović iz PK”Sparta” Pančevo, drugo i treće mjesto pripalo je članicama PK “11. april” Ani Radulović i Nađi Basta.

 

2 Komentara

  1. Nakaradna racunica.

    Nas olimpijac Maksim INIC jedini osvojio dve medalje od crnogorskih plivaca i sa najvise FINA bodova, niti je spomeut niti je najbolji plivac ???

  2. Maksim INIC 1340 FINA bodova + 2 Medalje (srebrena i bronzana)
    Ado GARGOVIC 1175 FINA bodova + 0 Medalja

    Ado proglasen za najboljeg Crnogorskog plivaca, pa za sto je onda proglasen Maksim, vise bodova plus vise medalja, za Supermen Crnogorskog plivaca !?

    Bruka nevidjena, sada ce pravdanje od VPSCG

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com