Sport

PLANINARSKI KLUB SUBRA ODRŽAO VANREDNU IZBORNU SKUPŠTINU KLUBA

Planinarski klub „Subra“ iz Herceg Novog, shodno novom Zakonu o sportu, održao je vanrednu izbornu sjednicu Skupštine kluba, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo a akta prilagođena novom zakonu. Novi, stari predsjednik kluba Duško Avramović smatra, da je sve urađeno po protokolu i da ne postoje barijere da klub izvrši preregistraciju u Ministarstvu sporta.

-Smatram, da smo dobro odradili posao. Održali smo Skupštinu kluba, na kojoj smo izglasali rukovodeće organe kluba a članovi Upravnog odbora PK „Subra“ su Dejan Tušup, Nikola Brajević, Marinko Peruško, Dejan Verigo, Željko Starčević, Igor Mareš, koji je i sekretar kluba, Iva Verigo i Danilo Brajević. Procedura koju je zadalo Ministarstvo sporta je komplikovana, i mišljenja sam da određeni broj klubova u Crnoj Gori neće u zadatom roku ispoštovati rokove, a samim tim i neće uspjeti da se preregistruje. Saradnja sa Opštinom Herceg Novi i službama zaštite našeg grada i gradova u okruženju je odlična. Sarađujemo sa klubovima iz okruženja i ta saradnja je na visokom nivou. Mnoštvo je planova vezanih za narednu godinu a mi ćemo javnost blagovremeno obavijestiti o tome, poručuje Duško Avramović predsjednik PK Subra.

Planinarsko, smučarsko društvo ”Subra” iz Herceg Novog osnovano je 1932. godine i u to doba njegovi su članovi organizovali jednodnevne boravke na Orjenu, najčešće na lokaciji Vratlo, uz mogućnost skijanja tokom čitavog zimskog perioda.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com