Društvo

PETAR GRAŠO I RIBLJA VEČERA U INSTITUTU IGALO

Veliko interesovanje vlada za Riblju večeru, koja će, u okviru „Praznika mimoze“ večeras (subota, 23. februar)  biti priređena u Institutu „Dr Simo Milošević“. Osim u ribljim specijalitetima, gosti će uživati u hitovima Petra Graša.

Sve ulaznice, po cijeni od 25 eura, su rasprodate, i više nema slobodnih mjesta u sali, saznajemo od organizatora.

– I ove godine je interesovanje zaista veliko. Riblja večera je omiljeno dešavanje Novljana, a imamo i veliki broj rezervacija  gostiju iz čitave Crne Gore. Kao i obično, pripemili smo bogat meni tradicionalnih specijaliteta, uz male korekcije. Osim slanih sardela, kao hladno predjelo poslužićemo riblju paštetu, bakalar i riblju salatu, a kao toplo predjelo crni i bijeli rižoto. Glavno jelo je orada sa dalmatinskim varivom, a za desert pripremamo crnogorsku baklavu, sa orasima, jabukama, grožđicama, cimetom i makom.

Na Ribljoj večeri, koja počinje u 21:00 sat, goste će zabavljati regionalna pop zvijezda – hrvatski kantautor Petar Grašo.

1 komentar

  1. Za Cecu kraljicu peticija, a Grašo može da peva i niko peticiju nepiše niti se buni. E moja braćo srbi, prodali bi se za šaku eura. Dok u Podgorici narod na ulice izašao, vi feštate uz ribu i Graša.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com