Politika

PERFORMANS MLADIH DEMOKRATA NA GLAVNOM GRADSKOM TRGU

Performansom “Gotov je! Ne boj se” danas je na glavnom hercegnovskom trgu najavljen protest u organizaciji Demokrata, Demosa, Crnogorske koji će biti  održan  u subotu u 12 sati na trgu Hercega Stjepana (Belavista) u Starom gradu. Mladi iz Demokrata i juče su bili na ulicama Herceg Novog najavljujući subotnje proteste u našem gradu i u Podgorici.

-U cilju animiranja što većeg broja građana iz svih gradova Crne Gore, a sa namjerom podizanja energije za naredni protestni skup u Podgorici, Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Vladimir Pavićević (Crnogorska), nezavisni intelektualci i žrtve progona kriminalnih DPS struktura organizovaće protest u Herceg Novom, u subotu, 30. marta, na Belavisti, sa početkom u 12:00 časova.

Bunt će, kako poručuju Demokrate,  izraziti protiv svih nepočinstava Demokratske partije socijalista Crne Gore i njihove podzemne izborne kriminalne mašinerije.

-Sa Trga Herceg Stjepana biće poslata poruka da nema te sile, torbi, koverata, postera, flajera i batinaša koji će zaustaviti talas promjena u Crnoj Gori -navode iz Demokratske Crne Gore.

Sa protesta u Herceg Novom organizatori i građani će se pridružiti  velikom protestnom skupu u Podgorici.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com