Društvo

PČELARSTVO RADMAN: REALIZOVANA HUMANITARNA AKCIJA ZA DNEVNI CENTAR

Članovi NVO „Moć prirode-pčelarstvo Radman“ u okviru bazara domaćih proizvoda koji su priredili u Igalu ,  relizovali su i humanitarnu akciju za Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama Herceg Novi.

Na bazaru su učestvovali izlagači iz Bijelog Polja, Cetinja i Herceg Novog, a na ideju Julke Krivokapić Radman priredili su i mušaljadu. Pripremili su 110 kilograma mušlji, kazala je Krivokapić Radman:
– Brzo smo sve rasprodali, jer su i gosti i turisti željeli da probaju mušlje, ali i da učestvuju u akciji. Tažila se porcija više i ljudi su bili prezadovoljni. Pohvalili su i našu ideju. Novac ćemo uplatiti na žiro račun Centra za djecu sa posebnim potrebama.
Oduševljenje nije krila ni Maja Tomašević iz Centra za djecu sa posebnim potrebama Herceg Novi.
-Ovo je sjajna ideja i hvala Julki na ovoj humanitarnoj akciji. Novac koji je sakupljen na ovaj način iskoristićemo za izlet, jer djeca vole takav tip druženja.Gosti su više od dva sata uživali u druženju bilo ih je da se i više puta vraćaju da kupovinom uživaju u odlično spremljenim mušljama ali i da pomognu našem Centru kazala je Tomašević.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com