SportTurizam

“PALMON STRIKE” POBJEDNIK VII BIG GAME FISHING-A U HERCEG NOVOM

Ekipa “Palmon strike” pobjednik je VII Big game fishing takmičenja u Herceg Novom, na kome je protekla tri dana učestvovalo 18 ekipa.

Na ovogodišnjem takmičenju u lovu na tune, sabljarke i ostale trofejne ribe,  sa 292, 41 bodom trijumfovali su Denis Mandić i Gligo Mitrović. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Eurocons group” kapitena Darka Đurića sa 258,06 bodova, kojoj je pripao i pehar za najtežu ulovljenu ribu, a treća je bila ekipa “Boka hills” kapitena Đorđa Radonjića sa 37,8 bodova.

Prvoplasiranima je na sinoćnjoj svečanosti na Škveru nagrade i prigodne poklone uručio potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević. Iako je ulov bio manji od očekivanog, poruka učesnika i organizatora – kluba “Big game fishing HN”, Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i Turističke organizacije Herceg Novi, je da je najvažnije da je sve proteklo u sportskom duhu i lijepom druženju. Natakmičenju su učestvovale i ekipe: “Scarabee”Aleksandra Radovanovića,”Tuna jackpot” Bojana Tabakovića,”DrBig game” Milana Colića, “Citadela” Moca Vujačića, “Porto” Slobodana Kavaje, “Nauta Perast” Todora Koprivice,”Big game Budva” Deja Božovića, “Hunt” Aleksandra Avdošina, “Mia fishing” Zorana Ćuka, “Mako” Zorana Vukelića, “Predator Budva” Zorana Racanovića, “Palikuća company” Sava Palikuće, “Big game Herceg Novi” Raca Gardaševića, “Neoplanta” Blagoja Ivetića i”Boka Novi” Peđe Stanišića.

Na početku svečanosti direktor gradske Turističke organizacije Pavle Obradović uručio je diplome učesnicima “Little game fishinga”, na kome je juče na Rosama učestvovalo 40-oro djece uzrasta od 7 do 14 godina, a uhvaćeno čak 98 riba, koje su vraćene u more.

Kao i prethodnih godina pobjednički pehar je završio u rukama braće Nemanje i Nikole Damjanovića  iz Baošića, koji su ulovili 35 riba. Drugo mesto osvojila je ekipa “Djeca sa Dubrave” sa 14, a treće “Jadran Škver” sa 12 uhvaćenih riba.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com