DruštvoPolitika

OTVORENO PISMO – “IZBOR – DUŠAN RADOVIĆ KRUŠO” UPUĆENO PREDSJEDNIKU OO SDP DRAGANU ŠIMRAKU: “LUD, ZBUNJEN, NENORMALAN”

Objavljujemo otvoreno pismo Dušana Radovića, lidera  udruženja “IZBOR – Dušan Radović Krušo” koji reaguje na  nedavno saopštenje predsjednika OO SDP-a Herceg Novi, Dragana Šimraka „Koalicija za poharu:

Da li misliš  ili vjeruješ da je u Novome epidemija  demencije?  Ponizavaš  li to mene, ili Novljane?  Ako si htio mene, opraštam Ti i neće biti  prvi,  ali sigurno posljednji  put hoće.

Ovo što sada govoriš,  da si za DPS govorio posljednjih 18 godina vaše zajedničke, kako Ti kažeš, pohare,  imalo bi smisla. A Ti bi imao i simpatije Novljana do kojih ti je stalo tik pred izbore. Imao bi sigurno i moju naklonost. Nije li  Tvoja koalicija  rasprodala  privredu  Herceg Novog? “Prvoborac”, “Boku”, Vojnu bolnicu, “Mjesovito”, “PKB”, “C Vracar”, “Juzni Jadran”? Nije li  u Tvojoj familiji završio dobar dio te imovine?  Što tad ne priča o pohari vascijele Crne Gore?  Kako se tada ne sjeti obraza, barem svojega?

 Ne, Ti si se lijepo uklopio  u šablon Tvoje koalicije. Gdje sve ima cijenu,  a obraz najmanju.  Je li “Volonter”, kako ga Ti zoveš mijenjao zemlju na Kruševicama za lokaciju tik pored “Novljanke”, napravio zgradu i izdao “omraženoj Prvoj banci”? Ili Ti, druže moj?

Jesi li ikada, dok vas Milo ne isćera, podigao glas  protiv  pohare,  ako ne Crne Gore, ono barem Herceg Novog? Nisi nikada. A zašto bi, kad si Ti udžbenički primjer malog palanačkog političara koji …. u obrazima ima manjak perifernih krvnih sudova, u glavi prosječnu dužinu vijuga koju vješto nadomješćuje klasičnim seljačkim lukavstvom.  Da bi slika bila potpuna obavezno u karakteru naglasena pohlepa –  glavna pokretačka snaga  Tvojih  ambicija 18 godina.  Ako je godina sprat,  zgrada je izgrađena na temeljima  sopstvene  pokvarenosti, armirana na antisrpstvu koje si dobro naplatio,  a sad bi da nastaviš.  Na poštenju nemoj, tu si mnogo tanak,  a i temelji  to više ne mogu  da izdrže. Ušuškan u pošteno stečenu imovinu  i privilegije,  sa naglašenim prisustvom odbojnosti prema svakim promjenama koje bi donijele boljitak ovim “nepoštenim osiromašenim građanima”,  kao tekovina punoljetne čestite vladavine Tebe i tvojih na prečac prosvjećenih partijskih pajtaša, ako je i od Tebe, mnogo je, navedeno je u otvorenom pismu Dušana Radovića.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com