DRUŠTVO

OTVOREN SAJAM ZDRAVE HRANE U BIJELOJ

Sajam zdrave hrane otvoren je danas na plažnom dijelu ispod hotela „Park“. Riječ je dvodnevnoj manifestaciji koju organizuju NVO „Velika bokeška fešta“ i kompanija „Carine“ povodom otvaranja turističke sezone u Bijeloj.

Na sajmu su se okupili brojni izlagači iz Bara, Trebinja, Podgorice i Herceg Novog. Za originalne proizvode od maslina, ljekovitog bilja, smokava i brojnih drugih, uz neiozostavnu domaću rakiju najviše su zainteresovani strani turisti. Domaćini su se potrudili da dok gosti obilaze štandove uživaju u muzici benda koji svira na plaži.

Kako nam je ranije kazao predsjednik NVO „Velika bokeška fešta“ Nikola Svilanović, cilj je predstaviti turističke potencijale Bijele i poboljšati ponudu mjesta koje danas zauzima značajnu poziciju u turizmu.

Sajam možete posjetiti danas do 20 časova, a biće otvoren i sutra od 10 do 20 sati. Za sutra planiraju još bogatiji kulturno-zabavni program u kojem će biti predstavljen i scenski prikaz „Dolazak kapetana Želalića u Bijelu“. Program počinje u 17:30.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com