IzdvojenoTurizam

OTVOREN HOTEL “PLAY” – DOBRE MOGUĆNOSTI ZA RAD TOKOM CIJELE GODINE

Hotel “Play” koji je odnedavno ponovo u vlasništvu Sportskog centra  Igalo,  doprinijeće  sadržajnijoj ponudi  grada, a čine se sasvim realnim i planovi da ovaj objekat radi tokom cijele godine.
Hotel je sinoć simbolično , presjecanjem vrpce otvorio  predsjednik opštine Stevan Katić, i istakao da mu je  posebno  zadovoljstvo što  to čini  u ime Opštine Herceg Novi i Sportskog centra, a samo nakon godinu od preuzimanja lokalne samouprave.
-Definisali smo konačno status ovog hotela, a zahvaljujem  rukovodstvu Sporskog centra što su za kratko vrijeme uspjeli da završe čitav posao složno i na zavidnom nivou, ocijenio  je Katići dodao da je to svakako dobar primjer i za  druge opštine, ali i za državu
-Ovo je  dobar primjer  lokalnim samoupravama kako na  odgovoran, domaćinski način, mogu da imaju svoj hotel. Primjer  je i državi, koja je zadužena za privatizacione aranžmane, kako i na koji način možemo sami sopstvenim snagama da doprinosimo razvoju turizma naše opštine, koji ove godine značajno napreduje u odnosu na prethodne,poručio je Katić.
Direktor Sportskog centra Radovan Ralević zahvalio je čelnicima Opštine što su  prepoznali i podržali  ideje i planove ovog kolektiva i rukovodstva.
– Veliki je rad i trud iza nas. Opština je prepoznala sve što mi želimo i podržala nas u svakom projektu, a preuzimanje i otvaranje ovog hotela  je najveći, rekao je Ralević i naglasio da je najljepše i za grad i za Sportski centar što su preuzimanjem i otvaranjem hotela  ponudu  učinili kvalitetnijom i sadržajnijom.
Ukoliko sezona bude dobra, hotel  bi trebalo da bude otvoren tokom cijele godine, u menadžmentu su sigurni  da mogu razvijati zimski turizam, a prema Ralevićevim riječima biće  fokusirani na razvoj sportskog turizma, na organizovanje sportskih priprema, kampova, turnira i takmičenja.

Otvaranju hotela “Play” prisustvovali su čelnici Opštine Herceg Novi, konzul Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović, predstavnici turističke privrede i sportskih kolektiva iz našeg grada.

Otvaranju hotela “Play” prisustvovali su osim čelnika hercegnovske Opštine i konzul Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović, predstavnici turističke privrede i sportskih kolektiva iz našeg grada.

Podsjetićemo, hotel “Play” preuzet je nakon sporazumnog raskida ugovora sa ruskim zakupcem koji nije izmirivao obaveze, a vještačenjem je utvrđeno da su njegova ulaganja u objekat   i   dugovanja prema lokalnoj  upravi izjednačena pa je  ugovor raskinut.

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com