Ekonomija

OTVARANJE PORTONOVOG 2019. GODINE

Portonovi rizort biće predstavljen na sajmu nekretnina u Bakuu od 22. do 24. novembra, a otvaranje kompleksa najavljeno je za narednu godinu.

Prvi višenamjenski rizort u Crnoj Gori koji se prostire na 26 hektara najljepšeg dijela obale na ulasku u Bokokotorski zaliv, biće otvoren 2019. godine-saopštili su iz kompanije Azmont Investments.

Kako navode, Portonovi će biti prvi rizort u Crnoj Gori koji će, osim rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, imati i D-Marin Portonovi Montenegro Marinu za super jahte.

Prvi One&Only u Evropi, u čijem će sklopu biti globalno prepoznat lanac wellness Espace Chenot Health Wellness Spa, biće još jedna potvrda najvišeg nivoa kvaliteta turističke ponude.  Sa namjerom da simbolizuje dugu tradiciju, nesvakidašnju kulturu i autentičnost Crne Gore i njenih prirodnih ljepota, Portonovi je trenutno najinspirativniji projekat koji privlači interesovanje kupaca širom Evrope i svijeta. Osim rezidencijalnog dijela i najmodernije marine u Crnoj Gori, koji će postati omiljena destinacija prvim stanarima i vlasnicima brodova i jahti, Portonovi će poželjeti dobrodošlicu i svim drugim posjetiocima širom svijeta. Raznolikost restorana i specijaliteta globalne kuhinje, raskošan izbor modnih brendova, salona, prodavnica, galerija, kreirani su za modernog, osviješćenog građanina svijeta koji vrednuje kulturu, istoriju, umjetnost i autentičnost civilizacija. Ovaj elegantni dio obale koji odiše šarmom najljepšeg zaliva u ovom dijelu Evrope, već postaje jedna od najtraženijih destinacija za sezonu 2019. godine. Azmont Investments, kao glavni investitor projekta, azerbejdžanskoj javnosti će predstaviti Crnu Goru kao destinaciju i Portonovi rizort na Expo Real Estate sajmu u Bakuu od 22-24. novembra

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com