Društvo

OSIM NA KROVU, JOŠ DOSTA ŠTETE NA OBJEKTIMA INSTITUTA IGALO

Orkansko nevrijeme prouzrokovalo je velike štete na javnim površinama, gradskoj infrastrukturi, privrednim i privatnim objektima…

Osim što je otkriven krov bazena, objekti  Instituta „Dr Simo Milošević“ su pretrpjeli još dosta štete, rekao nam je tehnički direktor Branko Crnogorčević.

– Jaka bura je odnijela krov sa bazena, kao i sa dijela sportske sale. Imamo štetu i na ventilaciji objekta –  limovima po krovu i vodilicama za topao i hladan vazduh, a polomljeno je i dosta stakala. Još obilazamo prvu i drugu fazu Instituta, Titovu vilu i soliter, kako bi procijenili kompletnu štetu, poručio je Crnogorčević. 

Foto: facebook PVK Jadran Carine

1 komentar

  1. Laž godine! Kakva crna ventilacija? Kakvo grijanje i hladjenje? Polomljeni prozori?
    Bazen ima ugradjenu ventilaciju, ali ta ventilacija nikada nije upaljena. Godinama zimi na bazenu nije uolajeno grijanje, nego voda sto isparava ugrije malo bazen i to je to.
    A drugo prozori, godinama ima nekoliko pomoljenih prozora, koje niko nebi promijenio.Vec kada dune malo slabiji vijetar, staklo se pocne raspirati sa svih strana, jer je prethodno polomljeno.
    Krov vec godinama curi, i godinama ga popravljate.Malo jaci vijetar i ode krov.Bazen se uopste ne odrzava, sav budjav, zeleni prozori, prljavo, katastrofa.
    Nemam rijeci vise….

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com