Sport

OPŠTINSKO PRIZNANJE OLIVERI DOKLESTIĆ ZA OSTVARENE REZULTATE U TENISU

Oliveru Doklestić, koja je nedavno na Svjetskom novinarskom teniskom prvenstvu u Lošinju osvojila tri medalje: zlato u singlu, srebro u ženskom dublu i bronzanu medalju u miks dublu, danas je primo predsjednik opštine Stevan Katić sa saradnicima.

Čestijući joj osvajanje medalja u kontinuitetu od 2011. godine, predsjednik Katić je naglasio da je ona uspješni ambasador hercegnovskog i crnogorskog sporta u ovoj kategoriji takmičenja. Predsjednik je izrazio nadu da će Komisija za sport i sportski novinari grada znati da cijene i vrjednuju ove rezltate prilikom odluka o najboljim sportistima u odlazećoj 2018. godini.

Uz zahvalnost na prijemu Olivera Doklekstić je podsjetila na uspjehe u Teniskom klubu Herceg Novi koji su kasnije nastavljeni i odličnim rezutatima na svjetskim novinarskim turnirima, a jedan je održan i u našem gradu.

Naglasila je da je sa Čedom Šoškićem iz Beograda počeo njen kontinuitet dobrih rezultata i svake godine bez obzira gdje se takmičila donijela je jednu ili više medalja. Istakla je da je najteže bilo na svom terenu kada je osvojila samo jednu medalju 2015 godine. Govorila je i o dobrim odnosima sa teniserima iz Hrvatske. Na prijemu je predložila ideju da se u Herceg Novom organizuje škola tenisa za veterane i pozvala Novljanke, a posebno novinarke, da budu učesnice u realizaciji ove ideje.

Predsjednik Katić uručio je plaketu Oliveri Doklastić koja se na Svjetskoj rang listi nalazi na 42. mjestu.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com