Društvo

OPŠTINA HN: DRUGI JAVNI POZIV ZA DAVANJE U ZAKUP OBJEKATA I LOKACIJA ZA POSTAVLJANJE PRIVREMENIH OBJEKATA

All-focus

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg-Novi objavila je drugi javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja.  Na prvom, koji je raspisan 14. juna, nije pristigla nijedna prijava.  Opština daje u zakup objekte i lokacije za postavljanje privremenih objekata za sezonu 2019. godine u periodu od 01. jula do 01.oktobra. Lokacije i objekti nalaze se u Igalu, Herceg Novom, Meljinama i Zelenici.

Rok za podnošenje ponuda je sedam dana od objavljivanja javnog poziva.

Javno nadmetanje – aukcija će biti održano 04. jula u 8.30 časova u velikoj sali Opštine Herceg-Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svako nadmetanje. Registracija učesnika će biti obavljena istog dana u 8.00 časova. Zainteresovana lica mogu obavaiti  uvid u predmetne lokacije u kancelariji broj 88 na trećem spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.
Informacije  po osnovu ovog Javnog poziva zainteresovani mogu dobiti na telefon: 031-321-052, lokal 260 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje u zgradi Opštine Herceg-Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com