Politika

OO DPS: TRKA NEZAVISNOSTI 2018.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Opštinskog odbora Herceg Novi i ŽAD Herceg Novi i ove godine organizuje Trku nezavisnosti, koja će biti održana u ponedjeljak, 21.05.2018. godine, saopštili su iz te partije.

-Cilj organizacije Trke nezavisnoti je obilježavanje najvećeg praznika savremene crnogorske istorije, dok je osnovni zadatak promocija zdravih stilova života. I ove godine pristigle su brojne najave učesnika, kako domicilnog stanovništva, tako i takmičara iz okruženja, profesionalnih sportista i rekreativaca-  kazala je Nevena Keković, predsjednik Organizacionog odbora trke.

Vrijeme okupljanja trkača i dodjela startnih brojeva, planirana je na Trgu Nikole Đurkovića od 09:00h, dok će trka početi u 10:00h, u dvije kategorije – junior i senior, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Junior staza kreće sa Trga Nikole Đurkovića do skretanja za šetalište kod zgrade “HTC-a” i nastavlja prema Škveru. Senior staza je predviđena od Trga, nastavlja do Igala i kod “Galeba” skreće prema Škveru. Cilj trke za obje kategorije biće na Škveru, gdje će biti organizovana svečana dodjela pehara, medalja i diploma za učesnike, uz odgovarajući program, druženje i posluženje.

Svi zainteresovani za trku mogu se javiti na brojeve telefona: 067 558 473; 069 640 690 .

Zbog organizacije Trke nezavisnosti privremeno se mjenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, od Prve banke u objektu “Galeb” u Igalu do Gradske kafane u Herceg Novom, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora sportske priredbe – saopštili su iz OO DPS.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com