Politika

OO DPS HERCEG NOVI: PUNA I JEDNOGLASNA PODRŠKA PREDSJEDNIKU DJUKANOVIĆU

Iz OO DPS Herceg Novi danas su uputili saopštenje za javnost u kojem navode:

Opštinski odbor DPS Herceg Novi usvojio je Izvještaj o realizaciji Izbornog programa, Plan rada za 2019. godinu i Izvještaj o radu Kluba odbornika. Članovi Opštinskog odbora istakli su da je i pored otežanih uslova rada u Herceg Novom, DPS bio veoma aktivan u gotovo svim oblastima od interesa za građane, a što je rezultiralo prijemom novih članova, posebno mladih. Konstatovano je da je zahvaljujuću politici u oblasti turizma koju DPS vodi na državnom nivou, pokrenut talas projekata u Herceg Novom, koji postaju simbol razvoja države. To su prije svega “Porto Novi”, kompleks “Lazzure”, hoteli “Iberostar”, “Park” i “Delfin”.

Klub odbornika odnosio se odgovorno i profesionalno prema sjednicama Kluba i Skupštine opštine. Podžano je usvajanje prostorno-urbanističkog plana Herceg Novog koji ne bi mogao biti usvojen bez glasova DPS, inicirano održavanje dvije vanredne sjednice Skupštine Opštine, pokrenuta inicijativa za podizanje spomen-obilježja Zuku Džumhuru.

Članovi Opštinskog odbora dali su punu i jednoglasnu podršku predsjedniku Partije Milu Đukanoviću i rukovodstvu Partije. Ukazano je da ulica ne može zamijeniti institucije i iskazano očekivanje da su umjesto borbe za sitne partijske interese, borba vodi oko zalganja za prosperitet Crne Gore.

OO DPS Herceg Novi

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com