Politika

OO DPS HERCEG NOVI: BROJNI GOSTI I 164 DELEGATANA 8. REDOVNOJ KONFERENCIJI OO DPS

U prisustvu velikog broja gostiju i 164 delegata u Herceg Novom je održana Osma redovna konferencija opštinske organizacije DPS Herceg Novi. Prisutne su pozdravili prof. dr Petar Ivanović član Predsjedništva DPS, Slobodan Radović Krušo predsjednik Opštinskog odbora DPS-a i predstavnici koalicionih partnera: Tanja Fanfani (SD) i Zvonimir Beković (HGI). Kako je saopšteno delegati će na konferenciji usvojiti više izvještaja i izabrati novi Opštinski odbor.

Na konferenciji je istaknuto da je DPS u Herceg Novom ostvario izuzetno dobre rezultate na parlamentarnim i predsjedničkim izborima. Takođe, od vanredne konferencije do danas, za godinu i po dana veoma strpljivog i predanog rada, DPS je zanovio mjesne odbore i Opštinski odbor, učvrstio povjerenje unutar članstva, prema biračima i građanima Herceg Novog.

-Povjerenje je ojačalo naše odnose, našu vjeru da možemo biti još bolji, još jači, da možemo postići više i doći do boljeg rezultata na sledećim izborima, istako je Petar Ivanović.

DPS je pokazao da zna da se bori za napredak Herceg Novog. Iako ne vrši vlast, DPS se u kontinuitetu borio za ideje koje su bitne za sve građane Herceg Novog. -Palmin surlaš ne grize po partijskoj dužnosti. Prostorni plan Herceg Novog ne dijeli ulice ili naselja po partijskim šavovima. Izgradnja kolektora, vodovoda, priprema turističke sezone, normalizacija stanja u Bolnici Meljine, rješavanje brojnih pitanja u osnovnim i srednjim školama, itd. od interesa su za sve građane Herceg Novog. Kao pojedinačno najjača partija u Crnoj Gori, ali i u Herceg Novom, kao građanska partija, kao partija odgovornih ljudi, dali smo snažnu podršku i konretno učestvovali u rješavanju navedenih problema. Tako smo ne samo zadobili veće povjerenje građana, već i poslali jasnu poruku da DPS ima ozbillje kadrove, sposobne da se nose sa brojnim izazovima i spremne da rješavaju nagomilane probleme” kazao je u svom obraćanju Petar Ivanović.

Stvaranje boljih uslova za život građana, dostizanje evropskih standarda i ekonomski razvoj ovog prelijepog primorskog grada biće u fokusu DPS u narednom periodu. Na konferenciji je poručeno da se mora nastaviti dalje sa učvršćivanjem povjerenja i još upornijem prezentovanju građanima Herceg Novog civilizacijskih i demokratsih ideja i vrijednosti za koje se DPS zalaže, saopšteno je iz  OO DPS Herceg Novi.

 

1 komentar

  1. Kako je tacno lokalni DPS ucestvovao u resavanju problema u skolama? Ja koliko sam upucen znam da nije bilo roditelja, jos bi trpeli autokrate i pijance na funkcijama direktora!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com