Politika

OO DEMOKRATE HERCEG NOVI : NOVLJANI ŽELE LJUDE KOJI ĆE POSVEĆENO RADITI U INTERESU GRAĐANA

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi reagovao je na saopštenje OO DPS:

Građanima Herceg Novog, ali i čitave Crne Gore sigurno je zapalo za oko da se hercegnovski opštinski odbor krimi-partije duži period nije oglašavao svojim sastavima. Dugo smo bili uskraćeni za njihove neuspjele pokušaje da vlast koja radi za dobro građana Herceg Novog predstave gorom od prethodne vlasti kojom je upravljao Svetozar Marović, šef organizovane kriminalne grupe. Sada izgleda kao da je opštinski odbor krimi-partije riješio da nadoknadi svoje odsustvo učestalim glaskanjem na temu meteorološke situacije.

Pitali smo se: kako je došlo do toga da opštinski odbor krimi-partije svoj pogled usmjeri prema nebu? I odgovor se sam nametnuo – kada bi pogled usmjerili prema dolje, onda bi vidjeli ono što nikako ne odgovara njihovom oku: od početka našeg mandata uređuje se komunalna infrastruktura, revitalizuju se objekti od istorijskog i kulturnog značaja, uređuju se putevi na više od trideset dionica u Herceg Novom, probijaju se novi putevi koji vraćaju život selima u zaleđu Herceg Novog, hercegnovska komunalna preduzeća se hvataju u koštac sa rješavanjem višegodišnjih ekonomskih, tehničkih i organizacionih problema, a gradske službe su stalno dostupne građanima. Nigdje povoda za njihove sastavčiće… I onda šta će – sa zebnjom gledaju u nebo i nadaju se nekoj vremenskoj nepogodi, ne bi li aktuelnu hercegnovsku vlast optužili za nepovoljnost nebeskih prilika. Domišljato, nema priče.

Jednako je domišljata i opaska da se mi molimo za lijepo vrijeme. Šta vi imate protiv lijepog vremena? Ah da, znate da ste se u vašoj krimi-partiji najviše bogatili u, po građane, najgora vremena. Tako to ide.  E pa, da vas obavijestimo, gospodo iz krimi-partije, ako još ne znate: Novljani ne žele povratak kriminalaca na čelo Herceg Novog i nema tih vremena koja će vas vratiti na vlast. Novljani žele ljude koji će stručno i posvećeno raditi u interesu građana Herceg Novog.

A vi samo nastavite da radite ono što jedino umijete. I pazite da vas ne uhvate -navedeno je u saopštenju OO Demokrate Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com