Sport

OLIVERA JEVTIĆ PROMOTER 4. NOVSKE SKALINADE

Poznata atletičarka Olivera Jevtić biće promoterka  4. Novske Skalinade, koju organizuje Triatlon klub Herceg Novi.  Iza Olivere su veliki rezultati i dostignuća u sportu. Obišla je velika takmičenja i učestvovala pet puta na Olimpiskim igrama. Najveći Oliverini uspjesi su srebro u maratonu na evropskom prvenstvu u Geteborgu 2006. kao i 6. mjesto na Olimpijskim igrama u Atini 2004.

Olivera u Herceg Novi dolazi sa svojim trenerom, Slavkom Kuzmanovićem, a sa njima dolazi i Kenijac Stanley Kipruto, inače dugogodišnji Oliverin prijatelj i poznati atletičar, saopšteno je iz Triatlon kluba Herceg Novi

-U naš grad dolaze već u petak 02. februara kako bi uživali u otvaranju i bogatom programu 49. Prazniku Mimoze. U subotu 03. februara će nam se pridružiti na Škveru na Dječijoj skalinadi gdje će nakon završetka dodijeliti diplome najbržim učesnicima. Nedelja 04.februar rezervisana je za veliku trku koju će Olivera da otvori i startuje prva. Na startu će se pojaviti i Kenijac Stanley Kipruto.

Prošle godine oboreni su i rekordi staze, 6min i 48sec Ante Živković u muškoj i 9min i 28sec Katarina Kokan u ženskoj konkurenciji. Prošlogodišnji pobjednici su dobili titule „kralja“ i „kraljice“ Španjole.

-Ove godine Ante i Katarina su potvrdili dolazak i pokusace da odbrane svoje titule. Očekujemo veliki broj takmičara i dobru konkurenciju. Isto tako pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u fenomenalnoj trci i da se ne opterećuju rezultatima. Obećavamo jedan jako lijep vikend sa dosta zabave,druženja i iznenađenja, navode iz Triatlon kluba Herceg Novi.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com