DruštvoIzdvojeno

ODRŽANA SVEČANA DODJELA DIPLOMA NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT

Na Fakultetu za menadžment danas je upriličena svečana dodjela diploma studentima nakon završenih osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija. Diplome su uručili dekan doc dr Irena Bilafer i doc.dr Nikša Grgurević.

Za deset godina savladane su brojne prepreke, kazala je doc dr Irena Bilafer pozdravljajući diplomce.

-Osnažili smo i razvili naš fakultet u svakom smislu. Planovi su veliki i tek smo počeli put, naš pogled u budućnost vidi Fakultet za menadžment kao najprestižniji u regionu i pozivam vas da se, vi kao diplomci, a mi kao zaposleni i profesori, potrudimo da vizija jednog dana postane stvarnost, težeći neprekidno ka novom i boljem. Čeka nas i borba na tržištu obrazovanja, da dokažemo koliko smo dobri a tu računamo na najvrijedniji resurs, naše diplomce. Koliko smo bili uspješni vidjeće se iz toga kako tržište reaguje na naše menadžere, a do sada je ta ocjena bila odlična. Na svima nama je da tako ostane i bude bolje time će naše zadovoljstvo i uspjeh biti veći. Čestitam vam na savladanoj prepreci, sada ste bolje „naoružani“ i sledeće prepreke savladavaćete lakše. Temelj je jako važan, temelj imate. I ono što uvijek kažem – budite dobri ljudi, vratiće se! Za profesionalni uspjeh ne brinite i vjerujete u sebe, onako kako mi vjerujemo u vas, kazala je doc dr Bilafer.

Fakultet za menadžment upisao je desetu generaciju studenata, a osim sve naprednijeg pristupa teorijskom sticanju znanja veliku pažnju posvećuju praktičnom dijelu nastave, te usavršavanju prostora za rad.

Diplomac Petar Porobić istakao je da je veoma zadovoljan iskustvom i znanjem koje je stekao u ovoj visokoobrazovnoj instituciji

-Fakultet je dosta napredovao, profesori koji su nam predavali su izuzetni, jako sam zadovoljan. Kada govorimo o znanju, vjerujte možete toliko toga naučiti i usavršiti se.

Ivana Mikić završila je postdiplomske studije.

-Ovaj fakultet je na mene uticao pozitivno. Znanje koje će ljudi ovdje steći je kvalitetno, puno je vještina, misija i vizija koje se pred vama otvaraju. Sve pohvale za dekana profesoricu Irenu Bilafer, studentsku i kadrovsku službu koji su nam uvijek bili na raspolaganju.

Pozitivna strana je praktično znanje koje je moguće odmah upotrebiti kazao je diplomac Siniša Tomašević

-Na Fakultetu predaje veliki broj profesora sa bogatim iskustvom. Znanje koje nam prenose je veliko i odmah primjenjivo jer učimo na primjerima. Niko od nas ne zna da li ćemo se uspjeti odmah zaposliti, ali je sigurno da je svaki student koji odavde izađe spreman da radi.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com