DruštvoIzdvojeno

OD SUTRA UPIS DJECE U VRTIĆ I JASLICE

Iz JPU „Naša radost“ obavještavaju da od sutra (15. maj) počinje upis djece u vrtić i jaslice za školsku 2019/2020. godinu. Roditelji mogu obaviti upis djeteta svakog radnog dana od 10 do 12:30 u svim vaspitnim jedinicama, do 7. juna.

Dostupna su tri programa – cjelodnevni od 6 do 17 časova, poludnevni od 6 do 11:30 i besplatni kraći trosatni program od 15:00 do 18:00 u vrtiću  na Toploj namijenjen djeci koja nijesu obuhvaćena primarnim programom.

Prilikom upisa roditelji trebaju dostaviti zahtjev koji dobijaju u vrtiću, izvod iz matične knjige rođenih na uvid, potvrda o zaposlenju za oba roditelja, penzijski ček-za roditelje penzionere, za studente-potvrdu sa fakulteta.

Roditelji koji ostvaruju mjesečni prihod po članu domaćinstva u iznosu ili manje od   minimalne zarade mogu da dostave potvrdu o tome radi umanjenja cijene boravka djeteta u vrtiću i jaslicama (potvrde Centra za socijalni rad za korisnike MOP- a, samohrani roditelj donosi uvjerenje o kućnoj zajednici ili drugi dokaz kojim potvrđuje taj status).

Za djecu  koja već idu u vrtić/jaslice, upis se obnavlja popunjavanjem Zahtjeva za upis i važi isključivo za one koji su izmirili svoje obaveze prema vrtiću, zaključno sa tekućim mjesecom.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com