EkonomijaIzdvojeno

OD SUTRA (10. MAJ) IV FESTIVAL VINA I GASTRONOMIJE U GRADSKOJ KAFANI

Sutra će početi, a trajaće do 11. maja IV Sajam vina i gastronomije koji organizuje kompanija NTC u Gradskoj kafani u Herceg Novom.

Ovaj festival je poslovno i profesionalno orjentisan ka ugostiteljstvu, a učesnici su, kako saoštavaju iz kompanije, predstavnici eminentnih vinarija u domenu premium prozvoda hrane i pića koje ova kompanija zastupa na tržištu Crne Gore.

Festival će za posjetioce biti otvoren od 14 do 19 sati.

Podsjetićemo, do sada je na ovoj manifestaciji  ponudu i asortiman predstavilo više  izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Ii gastro ponuda  uključivala je  najpoznatije italijanske, španske i ostale evropske brendove. Od domaćih izlagača bila je  prisutna  između ostalih i vinarija “Savina” .

Sajam treba da privuče prvenstveno profesionalne kupce, ugostitelje, hotelijere, premda je  otvoren za sve posjetioce, ali akcenat je stavlja na poslu jer  zainteresovanima pruža mogućnost da direktno  dogovaraju poslove. S druge strane, kroz ovu manifestaciju kompanije u Crnoj Gori poboljšavaju  uslugu i ponudu na tržištu i tako  postaju konkurentnije.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com