Turizam

OD SUBOTE HOTEL PLEJ U FUNKCIJI

U Sportskom centru u Igalu, prvi dani juna protiču u znaku brojnih aktivnosti. Radi se na uređenju hotelskih i restoranskih prostora, zatim sportskih terena, uz druge sadržaje koji su dio njihove djelatnosti, kazao nam je direktor Radovan Ralević, najavjlujući i zvanično otvarenje hotela Plej,  planirano za 9. jun, čime  se ovaj objekat, nakon više godina, stvalja u punu  i pravu funkciju.

Smještaj, uz prateće sadržaje, moći će da se ponudi  svim sportskim ekima koje pokažu interesovanje. Ralević podsjeća na sadržaje Centra, pa tako i hotela: velelepna sala, tereni za razne sportske aktivnosti, uz teretanu, prateće male sale i betonske terene. Novina je teren za odbojku na pijesku koji će do otvaranja hotela biti gotov. Kada je u pitanju hotel i restoran u toku su završni radovi.

Hotelski sadržaji će zadovoljavati sve kriterijume koji obezbjeđuju pristup tržištu koje će, osim sportista, moći da koriste i turisti, uz pristupačne cijene, kaže Ralević, uz podsjećanje da hotel raspolaže  sa trideset dvokrevetnnih soba i pet apartmana.

M.Martinović

Foto: spcentarigalo.com


Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com