DruštvoIzdvojeno

OD POČETKA GODINE U HOTELU “PLAY” OSTVARENO PREKO 4 000 NOĆENJA

U hotelu “Play” od početka godine ostvareno je preko 4.000 noćenja, trenutna popunjenost je 100 odsto, a tako će biti do kraja jula.

Kapacitete kompleksa Sportskog centra trenutno koriste učesnici Košarkaškog kampa “Saša Grujić”, kazao je direktor Sportskog centra Radovan Ralević.

-Oni ove godine, prvi put, više od 40 dana rade u Herceg Novom, što do sada nije bila praksa. Na usluzi im je, uz hotel, sportska hala i restoran. Održavanje ovog kampa je pun pogodak za naš grad, jer pored kapaciteta Sportskog centra, njegovi korisnici smješteni su u obližnjim domaćinstvima. Ogroman je broj sportista u našem gradu i time Herceg Novi dobija na ponudi.

Od početka godine do sada je ostvareno 4 143 noćenja, a uz sportske ekipe posjetioci su uglavnom iz Rusije i Srbije. Dobre su najave i za avgust i septembar i prema sadašnjim podacima popunjenost je oko 70%.

-Baziramo se na sportski segment ponude, mada imamo uslove za sve goste, ne samo sportiste. Najavljen nam je dolazak i folklorne grupe iz Rusije, zatim nekoliko škola iz Francuske čiji su članovi boravili kod nas i prošle godine, potom i dječiju grupu fudbalera iz Rusije. Nadamo se da ćemo u septembru, pregovori su u toku, imati i džudo takmičenje u našem centru, a korisnici će imati na raspolaganju hotel i restoran. Već su u prodaji aranžmani za zimski period, posebnu pažnju poklanjamo osmišljavanju ponuda za pripreme ekipa u januaru i februaru. Nadamo se da ćemo uspjeti da sklopimo kompletnu ponudu kako bi tokom cijele godine imali dešavanja u kompleksu, kazao je Ralević

Od preuzimanja hotela i restorana, imali su brojna ulaganja, a odnedavno restoranska sala ima višenamjesku upotrebu.

-Bilo je zaista dosta zapušteno i malo toga je uopšte radilo. Restoran smo napravili da može poslužiti za potrebe organizovanja svadbi ali može biti i kongresna sala. Postoji pregradni, mobilni zid i sala je već korišćena za održavanje više seminara, a klubovi je koriste i kao prostor za prezentaciju treninga i rada kluba, kazao je Ralević.

Podsjećemo, hotel koji posluje, u okviru Sportskog centra Igalo, kategorisan je sa tri zvjezdice i u ponudi ima 65 ležajeva, a kapacitet restorana je do 150 mjesta.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com