IzdvojenoTurizam

O PRAZNIKU MIMOZE U MEDIJIMA BIH – SABIRANJE LIJEPIH UTISAKA IZ NOVOG

Novinari osam medijskih kuća iz Bosne i Hercegovine bili su gosti Turističke organizacije Herceg Novi na otvaranju 49. Praznika mimoze. Oni su prisustvovali Fešti od mimoze, ribe i vina i prvom maskenbalu koji je održan u Institutu Igalo, a svoje utiske, doživljaje i zapažanja plasirali su medijski, podsjećaju iz gradske Turističke organizacije, navodeći na svojoj facebook stranici linkove na kojima se mogu pogledati prilozi i tekstovi.

Lijepe utiske sa otvaranja i prvog maskenbala Praznika mimoze, uz video zapise, prenosi portal Furaj.ba, navodeći da zahvaljujući pozivu Turističke organizacije Herceg Novi i organizaciji tima ovog magazina i portala, ekipa novinara iz Bosne i Hercegovine prisustvuje ovoj manifestaciji.

Federalna novinska agencija FENA prenosi utiske novinarke Vanja Iličić koja godišnje odmore planira prema karnevalima, a seriju ovogodišnjih prerušavanja počela je upravo maskenbalom u Herceg Novom. Naglasivši da na karnevalima možeš biti što želiš i da zahvaljujući njima ima veliki broj poznanika ali i iskrenih prijatelja, Iličić je poručila da je maskenbal u okviru 49. praznika mimoze, kao i čitav praznik, svakako prilika za širenje prijateljstva i zabavu.

Da je to osnovni cilj praznika potvrdio je i direktor Turističke organizacije Herceg Novi Pavle Obradović koji je kazao da je Praznik mimoze brend Herceg Novog, podsjetivši da je karavan obišao region i istakavši da je plan da se praznik popularizuje i van granica bivše Jugoslavije.  On je dodao da je ovo najbitnija manifestacija koja izvan sezone privuče veliki broj gostiju i najavio da će naredni jubilarni praznik biti bogatiji sadržajima.

Utiske i zapise o dešavanjima prvih prazničnih dana prenijeli su i agencija VIP HD, Business magazin, Urban magazin, Ladies in magazin, Profitiraj.ba, Radio Sarajevo i Hercegovina promo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com