Turizam

NTO: TURISTIČKA PONUDA CRNE GORE PREDSTAVLJENA U RIMU U OKVIRU POSLOVNE RADIONICE

Na inicijativu nacionalnog avio prevoznika Montenegro- Airlines-a i crnogorske turističke privrede, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore priredila je u Rimu poslovnu radionicu u cilju podsticanja rasta turističkog prometa sa tržišta Italije. Iz Herceg Novog radionici su prisustvovali predstavnici turističke organizacije i hotela Sun reort.

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije radionica je bila prilika da uspostave kontakte i pregovaraju sa potencijalnim partnerima iz Italije o kupovini usluga i paket aranžmana za narednu turističku sezonu. Italijanskih tur-operatora iskazali su veliko interesovanje za našu destinaciju, pa se u narednom periodu može očekivati povećanje prometa sa ovog tržišta.

Da je interesovanje italijanskih turista za Crnu Goru u porastu govori i podatak da Montenegro Airlines, pored redovnog saobraćaja ka Rimu, ove godine ima i čarter letove iz Palerma, Napulja i Barija. U okviru poslovne radionice, održana je i prezentacija aktuelne turističke ponude, kojoj su prisustvovali i predstavnici Ambasade Crne Gore u Rimu i italijanski mediji.

Organizacija poslovnih radionica za predstavnike turističke privrede Crne Gore pokazala se kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim tur-operatorima sa emitivnih tržišta i očekuju da u njihove kataloge uvrste aranžmane za Crnu Goru od naredne turističke sezone.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com