Društvo

NOVSKE MAŽORETKE I GRADSKA MUZIKA ODUŠEVILI TREBINJCE

Trebinje je juče bilo u znaku mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi, čiji su nastup i defile na ulice izmamili brojne građane. Vesela povorka  krenula je  pored hotela “Leotar”,  ulicama Trebinja, a najveću pažnju privukao je na glavnom gradskom trgu.

Mažoretke i Gradska muzika nastupili su sinoć i na trebinjskom Sajmu vina, koji je okupio veliki broj vinara i posjetilaca iz Bosne i Hercegovine, u prisustvu najviših zvaničnika BiH, Republike Srpske i Trebinja. Ovom događaju prisustvovala je Turistička organizacija Herceg Novi, na čelu sa vd direktorkom Bojanom Blagojević. Gostovanje mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi rezultat je dobre saradnje lokalnih uprava našeg grada i Trebinja, imajući u vidu da je taj region značajan za turističku privredu Herceg Novog.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/02/trebinje5.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

Gostovanje mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi rezultat je dobre saradnje lokalnih uprava našeg grada i Trebinja, imajući u vidu da je taj region značajan za turističku privredu Herceg Novog.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com