Uncategorized

NOVOGODIŠNJI IZLET I DRUŽENJE SA DJEDA MRAZOM I ZA  MALIŠANE ZAPOSLENIH U RADIO HERCEG NOVOM

Novinarstvo je profesija koja se uprkos svemu voli, ali odnosi mnogo vremena, a  najčešće  se žali za trenucima koje novinari propuste u  druženju sa djecom. Da bismo mališanima zaposlenih u Radio Herceg Novom  priredili trenutak zajedničke radosti pred Novu godinu, pozvali smo u pomoć Djeda Mraza, za djecu pripremili skromne poklone, i uz smijeh i muziku podijelili ih u prostorijama Radija.

Prije toga za njih je organizovan izlet na Farmu  magaraca u Martinićima. Za mnogu djecu to je bio prvi susret sa životinjom koja je nekada bila potreba svakog domaćinstva na selu.  Danas ih je  sve manje, no zahvaljujući Farmi u Martinićima, djeca su izbliza vidjela magarčiće, mazili ih i  hranili. Vlasnik Farme Darko Saveljić pripremio je šargarepe i  jabuke, pa su mališani  savladavali početni strah i  hranili svako svog magarčića…  Svi posjetioci posluženi su priganicama sa džemom ili medom, kolačima, kafom, domaćim  kuvanim  vinom…U ponudi za kupovinu, bili su i suveniri sa Farme,  kreme i sapun od magarećeg mlijeka, suve smokve…

Da sve  bude ljepše, pobrinuo se trio: violina, saksofon i gitara, pa se uz  obrade svjetskih hitova i zaplesalo.

Dječji osmjesi nakon izleta i susreta sa Djeda Mrazom bili su  najslađa nadoknada za sve što smo  tokom godine  propustili, a njhova čestitka  i dobre želje najbolji podstrek  za nastavak posla.

Ovo je iz Radio Herceg Novog i svim sugrađanima najljepša čestitka koju upućujemo za 2018. godinu!

Neka bude srećna i sa mnogo dječjih osmjeha!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com