Turizam

NOVO PRIZNANJE ZA INSTITUT IGALO

Institutu Igalo, na specijalizovanom sajmu kongresnog (MICE) turizma u Beogradu, međunarodni novinarski žiri dodijelio je nagradu „Turistička prizma 2019 za novi kvalitet u turizmu“.

Predstavnici Instituta Igalo proteklih dana učestvovali su na specijalizovanom sajmu kongresnog (MICE) turizma u Beogradu WESTM2019 u organizaciji Turističke prizme koja ove godine obilježava 25 godina postojanja i uspješnog rada. Nagrada, koju je dobio Institut (stata PRIZMA i povelja) dodjeljuje se od 1997. godine.

Poslovni sajam specijalizovan za MICE (kongresni) i spa turizam Jugoistočne Evrope održan je 22 i 23. oktobra . Namijenjen je hotelima i drugim smještajnim objektima, ski centrima, banjama, kongresnim centrima, turističkim organizacijama, tour-operatorima i turističkim agencijama, proizvođačima i distributerima opreme kao i svim drugim kompanijama koje posluju u okviru MICE (kongresnog) segmenta, kao i zimskog i spa turizma. Događaj ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje medju turističkim privredama zemalja Jugoistočne Evrope i ostalih evropskih zemalja, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za region.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com