Sport

NOVLJANI NAJBROJNIJI U FUDBALSKOJ GRUPI “JUG”

Takmičenja u novoj sezoni za fudbalere u svim ligama su startovala, osim grupe”Jug” koja je kalendarom određena za polovinu septembra. Ove sezone poslije ispadanja fudbalera “Igala” iz Druge lige, u grupi Jug iz Herceg Novog takmičiće se još dvije ekipe: FK “Obilić” i FK “Orjen”.

“Igalo” će u novoj sezoni voditi novi trener Krsto Perović, “Orjen” koji je formirao seniorsku ekipu Ranko Međedović, a “Obilić” Brajan Nenezić. Fudbaleri Obilića su prvi počeli pripreme za novu sezonu, a juče su odigrali prvu utakmicu sa ekipom Leotara iz Trebinja. Obilić je poražen sa 2:0, a trener Nenezić je istakao da je zadovoljan učinkom,  s obzirom na to da je riječ o prvom kontrolnom meču:

-Naš cilj je da u veoma jakoj konkurenciji koju čine Igalo i Cetinje pokažemo što više. U prvom dijelu prvenstva očekuje nas 12 utakmica i smatram da ćemo biti spremni za prvo kolo jesenjeg prvenstva. Stigao sam po pozivu Mira Lučića jer on i ostali članovi uprave uz žensku ekipu i selekcije mlađih kategora žele i dobre rezutate u seniorskoj konkurenciji, kazao je Nenezić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com