Društvo

NOVI SNJEŽNI POKRIVAČ U ZALEĐU HERCEG NOVOG

Novi snijeg je pao u zaleđu Herceg Novog.  Napadalo je oko 20  cm novog snježnog pokrivača. Saobraća se otežano prema Vrbanju i Ublima. Preporučuju da se ne de na bez preke potrebe  ka Vrbanju i Ublima.

Prema riječima direktorice Komunalno stambenog preduzeća Jasmine Konjević, snjegočistači su angažovani  prema Kruševicama i Vrbanju, kao  i Ublima. Ručno posipanje putne dionice je obustavljeno dok padavine ne prestanu.

Na putnom pravcu Meljine prema graničnom prelazu na Sitnici, saobraćaj se odvija normalno, uz obaveznu zimsku opremu. Temperaturavazduha   prema graničnom prelazu na Sitnici  je oko jedan stepen Celzijusovih.  Radnici Fortis Mont su angažovani non – stop na održavanju glavnog putnog  pravca.  Redovno posipaju  put, stalno je angažovano oko pet radnika. Znatno je lakša situacija  nego prije nekoliko  dana kada je bilo i minus 10 stepeni , kazao je direktor Fortis Mont Ognjen Karadžić.

Službenici komunalne policije su i danas obišli puteve u zaleđu. Prema riječima načelnice Marije Andrić ekipe su i tokom prethodne sedmice bile konstantno na terenu kako bi pružili neophodnu pomoć  gradskim preduzećima koja su aktivni na čišćenju puteva u zaleđu.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com