Društvo

NOVI OGLAS ZA PRODAJU IMOVINE VEKTRA BOKE

Kompanija Vektra Boka prvi put je stavila na prodaju teniske terene i zemljište na Toploj i Milašinovića plažu. Odbor direktora kompanije Vektra Boka raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine po ukupnoj početnoj cijeni od 13,73 miliona eura, objavljeno je u štampanim medijima.

Milašinovića plaža sa zemljištem i objektom prodaje se po početnoj cijeni od 2,625 miliona, teniski tereni na Toploj sa pripadajućim objektima za 2,55 miliona eura, a zemljište takođe na Toploj za 378 hiljada.

Kao i u prethodnim javnim pozivima na prodaju su i restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,428 miliona, motel Dubrava za 2,6 miliona, zemljište na Rosama za 250 hiljada, motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada, kao i zemljište kod hotela Rivijera u Njivicama na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada eura.

Pisane ponude moguće je dostaviti do 4. oktobra, a Komisija za otvaranje ponuda će zapisnik o pristiglim ponudama dok će Odbor direktora donijeti odlluku o najpovoljnijem ponuđaču najkasnije u roku od 15 dana od dana razmatranja.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com