Kultura

NOVI FESTIVAL ELEKTRONSKE MUZIKE – WAVEUL

Ljeto više nije daleko, a novi festival elektronske muzike – WAVEUL,  čije je premijerno izdanje najavljeno od  25. jula do  28. jula na ulcinjskoj Velikoj plaži, sigurno će obogatiti muzičku scenu na priomorju Crne Gore.

Festival podrazumijeva  više od 50 izvođača a  najavljuje ga  jedan od najpoznatijih live act artista na svijetu Rodriguez Jr. Ovaj francuski umjetnik čije je pravo ime Olivier Mateu sa svojim više nego melodičnim nastupom krije se iza mnoštva analogne opreme, najviše sintisajzera i sekvencera, a po prvi put dolazi u Crnu Goru.  Tu su zatim  Agents of time, momci koji su svoj live act doveli do savršenstva te po njemu postali ultra popularni širom planete. Italijanski biseri elektronske muzike nakon dvije godine ponovo će nastupiti u Crnoj Gori i to ovog puta kao tandem. Među poznatim evropskim su i  domaći  i regionalni umjetnici  DJ Bokee iz Beograda, Darko Milošević iz Nikšića, Audiostorm iz Podgorice i Ulcinjani Lerr i Millok.

Već ovim najavama organizatori novog festivala elektronske muzike pokazuju da Crna Gora ne zaostaje za svjetskim destinacijama koje u svojoj kulturnoj baštini nude i moderan i primamljiv sadržaj za sve generacije.

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com