Društvo

NOĆNI USPON NA SUBRU  “NOĆ PUNOG MJESECA” 

U organizaciji Planinarskog kluba „Subra“  u subotu na nedelju, biće održan tradicionalni noćni uspon, „Noć punog Mjeseca“, koji se ove godine održava u okviru Praznika mimoze.

Polazi se oko 2 časa  u nedelju ujutro  iz  planinarskog doma „Za Vratlom“, a cilj je Subra  na 1.679 metara nadmorske visine, jedan od najatraktivnijih vrhova Orjena. Prijavljeno je pedesetak učesnika iz Crne Gore i regiona.  Već danas poslijepodne  će početi  okupljanje u  domu  “Za Vratlom”,  čiji su kapaciteti popunjeni, kazao nam je predsjednik Planinarskog kluba  “Subra”  Duško Avramović:

– Prijave su stigle  sa svih strana ,eks ju prostora (Srbije,Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Hrvatske i Crne Gore) . Očekujemo da će biti povoljni meteo uslovi , bez padavina,  sa malo vjetra. Nadamo se da će, kao i prethodnih godina sve bezbijedno i dobro proći ,u znaku uživanja u Subri, očekuje Avramović.

On dodaje da je prijava  završena, kapaciteti za smještaj su popunjeni, ali zainteresovani mogu da se prije kretanja priključe grupi učesnika u noćnom usponu na Subru.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com