Društvo

NASTAVLJENO ASFALTIRANJE NJEGOŠEVE ULICE

Radnici firme Car invest nastavili su asfaltiranje Njegoševe ulice od vile Kukoljac do Novljanke, a kompletan posao trebalo bi da bude završen do kraja dana.

Potpredsjednik opštine Miloš Konjević kazao je da posao nisu mogli ranije završiti zbog kiše i najavio naredne aktivnosti:

-Radićemo asfaltiranje od Titove vile do Barona. Očekujemo da za nekih pola godine ulicu od Igala čitavom dužinom presvučemo novim asfaltom. Uslijediće i radovi na asfaltiranju puteva u naselju Srbina (Orlovina i Španjola), kao i na Luštici (Oblatno-Mardari) i u Kamenarima, kazao je Konjević.

Prva faza radova Njegoševe ulice podrazumjevala je asfaltiranje dijelu od Galeba (bivša diskoteka Baron) do vile Kukoljac.  S obzirna na stanje na terenu i potrebe građana, lokalna uprava je u saradnji sa izvođačem radova kompanijom „Carinvest“ dogovorila nastavak radova na asfaltiranju preko Milašinovića mosta do trgovinskog objekta „Idea“.Radovi na rekonstrukciji Njegoševe ulice izvode se u koordinaciji sa Službom komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com