IzdvojenoTurizam

NAPRAVITE SVOG SNJEŠKA BIJELIĆA NA VRBANJU  I ISPROBAJTE  SLALOMSKO NAVIGAVANJE NA SNIJEGU

I na Vrbanju su ovog vikenda planirani zanimljivi  programi iz zajedničkog kalendara „Orjen planina kraj mora“. Agencija za razvoj i zaštitu Orjena i HPD „Dubrovnik“, pozivaju  zainteresovane  na zajednički program koji počinje  sutra (nedelja)  u  11 sati na raskrsnici kod austrougarske cistjerne. Sa tog mjesta kreće se na  sniježno igralište gdje će biti organizovana radionica izrade Snješka Bijelića, ali i revijalno takmičenje u sankanju.

Prijave ekipa  biće organizovane  na licu mjesta, a na kraju, najboljima će biti uručene medalje, dok su učesničke diplome pripremljene za sve ekipe. Kao i na svim feštama u zaleđu, tu su i primorske priganice i planinski čaj! Prilika je da zajedno sa djecom obnovimo gradivo kako napraviti Snješka Bijelića, ali i da vidimo neke nove „štosove“, pa stoga, ne zaboravite rukavice, obuću za snijeg i naravno opremu za Snješka: šal, kapu ili šerpu, mrkvu za nos, dugmad i iznad svega – dobru volju!

Takmičenje  u sankanju omogućiće iskazivanje vještine ali i odmjeravanje u  “slalomskom navigavanju”.

I program „Orjen planina kraj mora“  realizuje se uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije  ali su i dio  dubrovačkog programa “Igre na snijegu”.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com