Društvo

NA TRAJEKTNOM PRELAZU KAMENARI – LEPETENE, ŠEST TRAJEKATA, SAOBRAĆA PO LJETNOM REDU VOŽNJE

Ljetni red vožnje trajektima kompanije Pomorski saobraćaj prijmjenjuje se od juče, što  znači da se  saobraćaj  na trajektnoj liniji Kamenari-Lepetane-Kamenari  odvija neprekidno, 24 časa. Zastoja na trajektnim prilazima nema, potvrđeno je Radiju Herceg Novi iz doo ”Pomorski saobraćaj” Kamenari.

Svih šest   trajekata kompanije je u funkciji. Polazak je prilagođen frekvenciji saobraćaja, koja je najveća ujutru od 07 do 09 časova, između 12 i 14 i  16 i 18 časova. U noćnom režimu   trajekti polaze na 15 minuta iz Kamenara i Lepetana .
-Osnovni cilj kompanije je brz, efikasan i bezbjedan transport vozila, tereta i putnika.   Zadovoljstvo naših klijenata nam je u vrhu prioriteta. Flota kompanije je i ovu ljetnju turističku sezonu dočekala spremno –  tehnički ispravna i bezbijedna, saopšteno je iz ove kompanije.
Podsjećaju da flotu  čine trajekti : Grbalj, Teodo, Igalo, Kamenari, Lepetane i  Perast .
Neposredno pred sezonu je obnovljena horizontalna signalizacija  na prilaznim trakama i dopunjen je mobilijar  za održavanje čistoće na trajektima i pristaništima.  Angažovana su lica, koja će u koordinaciji sa zaposlenima  regulisati saobraćaj  i održavati  red u letnjem periodu. Letnji red vožnje važiće do 30. septembra.
Iz kompanije “Pomorski saobraćaj”    su nam potvrdili da nije došlo do promjena cijena usluga  i  da će nepromijenjene cijene iz prethodnih godina važiti i za ovu turističku sezonu. Kompanija je za sada preuzela  teret povećanja PDV-a, cijena  goriva i drugih troškova.
Aktuelan cjenovnik usluga prevoza trajektom:
Karta za putničko vozilo i kombi do sedam  sjedišta i dalje košta 4,5 eura. Za putničko vozilo sa prikolicom i kombi  cijena je osam eura,   za minibus i kamion  do pet tona devet , za kamion preko pet tona, kombi i kamion sa prikolicom  12,5 eura. Cijena za autobus je 15 eura, šleper   i autobus  sa prikolicom 22 i specijalno vozilo sa gabaritima van standarda 25 eura. Karta za biciklo iznosi  jedan euro, za motocikl dva eura.  Putnici ne plaćaju prevoz trajektom sa jedne na drugu stranu bokokotorskog zaliva.
Korisnicima  usluga za sve dodatne informacije, tokom 24 su na raspolaganju brojevi telefona:
+ 382 31 673 558
+ 382 31 673 522
Mogu koristiti  i informacije sa korporativnog sajta :  www.ferry.co.me

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com