Društvo

NA TISOVIM GREDAMA NANOSI SNIJEGA DVA METRA, OSTALI PUTEVI U ZALEĐU PROHODNI

Danas je situacija u snijegom prekrivenom zaleđu Herceg Novog dosta bolja, u odnosu na juče kada je mećava zavejala Uble i  Bjelotinu na Sitnici. Putevi do ovih mjesta su očišćeni i prohodni.  Prema riječima direktorice Komunalno stambenog preduzeća Jasmine Konjević u toku je čišćenje snijega od Azila na Dizdarici ka Tisovim gredama na Ublima:

– Još uvijek nisu svi smetovi do Tisovih  greda probijeni, a tek poslije toga mora da se izvlače  kamioni Čistoće, kako bi se snjegočistačem prošlo prema Ublima. Sve zavisi kako  budu kamioni , koji su na putu da se izvuku. Čišćenje je vrlo nezgodno , jer u nekim zonama smetovi su  i po dva metra, prema raskrsnici za Uble , pa teško “ide” probijanje čitavog tog nanosa, objasnila je Jasmina Konjević.

Ona je potrdila da se prema Vrbanju  bez problema   saobraća , da je na tom pravcu, uglavnom , sve očišćeno. Imamo nekih grupacija vikend kuća prema kojima se  trenutno čisti.

Pretpostavljamo da bi ljudi izašli za vikend  pa nastojimo da sve  bude očišćeno. Do ostalih kuća u kojima se stalno živi  očišćeni su prilazni putevi. Stanovnici bez problema silaze sa Bjelotine, kazala je Jasmina Konjević. Od  juče  na skretanju prema deponiji na Dugunji u snježnim nanosima ostali su zaglavljeni kamioni preduzeća “Čistoća”.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com