Kultura

NA KONCERTU KSC “DIANO” UŽIVALI I UČESNICI I PUBLIKA  

Od osnivanja hercegnovski kulturno sportski centar „Diano“  okuplja po pravilu brojnu publiku, pa je tako bilo i sinoć u Dvorani  „Park“ gdje su održali svečani godišnji koncert.

Bila je to prilika da se predstavi urađeno tokom godine koju ispraćamo, a nastupilo je 120 učesnika koji su izveli 20 starih i novih koreografija. Zanimljivo je da za ovaj koncert nisu  štampali plakate i pozivnice, a samo iz jednog razloga – dio prihoda namjenili su za humanitarne svrhe. 

Oduševljena publika bila je puna hvale za  program koji je prikazan, a bio je miks svega što u “Dianu” rade u oblasti densa, klasičnog,  savemenog baleta i  modernog plesa. Sa scene je zračila pozitivna energija, potvrda timskog rada, kreativnosti, upornosti , a iz publike su uzvraćali  dugim aplauzima koji su, kako kažu u “Dianu”, najdraža nagrada.

Među publikom su bili i raniji članovi ovog vrijednog kolektiva, sada studenti u gradovima regiona. Dolazak kući za novogodišnje praznike uključuje obavezno i dolazak na koncert, rekla nam je Radmila Božović , pohvalivši  iskreno program koji je vidjela i dobru organizaciju rada u “Dianu” koja se stalno unapređuje.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com