DruštvoIzdvojeno

NA FUNKCIJI VD DIREKTORA HERCEG FESTA MR GORDANA POROBIĆ KRCUNOVIĆ

U saopštenju dostavljenom iz opštinske Press službe  navedeno je da je Savjet JUK Herceg fest prihvato  ostavku doskorašnjeg direktora Stevana Koprivice i na mjesto novog direktora ove ustanove imenovana je mr Gordana Porobić Krcunović, saopšteno je iz press službe Opštine Herceg Novi.

Porobić Krcunović je rođena 1972. godine u Herceg Novom, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 1997. godine na Odsjeku za filosofiju Filosofskog fakulteta u Nikšiću, da bi godinu kasnije upisala postdiplomske studije na Odsjeku za filosofiju Filosofskog fakulteta u Novom Sadu.

Magistrirala je na temi: „Kjerkegorov sokratizam“, pod mentorstvom prof. dr Miloša Todorovića. Na Studijskom programu za filosofiju na Filosofskom fakultetu u Nikšiću angažovana kao saradnik u nastavi za predmete: „Istorija njemačke klasične flosofije“, „Savremena filosofija“ i „Ontologija“. Trenutno radi na doktoratu.

Učestvovala u projektu „Crna Gora u 21. stoljeću – u eri kompetitivnosti“, u okviru kojeg je i sprovela istraživanje „Etika časti i poštenja“ čiji su rezultati objavljeni kao dio posebne monografije, saopštili su iz opštinske Press službe.

 

Fotografija sa Fb stranice: G.P. Krcunović

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com