Društvo

MZ BIJELA: SANACIJA POPLAVLJENIH PODRUČJA

Usled velikog nevremena juče u Bijeloj poplavnjena je osnovna škola, ambulanta, vrtić, depadens hotela Delfin podrumske prostorije, kamp kućice u naselju Lager, a izlio se i potok Pijavica. Sve ekipe su bile mobilne, a prema riječima predsjednika Vojislava Ilića, pomagali su i mještani i pripadnici DVD Bijela:

-Radnici Stambeno komunalnog preduzeća prije nevremena su sve bili očistili, ali ovo se dešava zbog nemara građana i nesavjesnog odlaganja otpada. Kompletnu Bijelu je preplavio potok Pijavica. Sve ekipe su bile mobilne odazvala se i grupa građana tako da je oko 30-ak momaka bilo sa nama i DVD Bijela. U ovakvim slučajevima treba da bude veći odziv građana, kazao je Ilić i apeluje na građane da ne bacaju smeće u potoke jer su svi bili očišćeni prije kišne sezone. Dvije porodice iz Bijele su smještene u hotelu “Park”.

Prema njegovim riječima pozivi mještana stižu iz minuta u minut i podsjeća građane da se za popisivanje štete i nadoknadu obrate komunalnoj policiji

– Građani sa rivijere štetu treba da prijave komunalnoj policiji, a potom i zahtjev predaju u Građanski biro u Bijeloj, zaključio je Ilić.

2 0 komentara

  1. Institut za biologiju mora treba da analizira ispravnost morske vode u periodu od 1 jula do 30 avgusta! Jer je taj period i jedini merodavan za proveru cistoce vode!

    1. E Cedu neka je poplavilo, jos malo kada bi se zemlja zatresla mozda bi ukljucio taj mali mozak i prestao da vara i rusi pa na tudjoj muci gradi.Karma je CUDO!Svim ostalim stanovnicima CG samo najbolje od srca zelim.Pozdrav iz Vojvodine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com