Društvo

MZ BIJELA: NASTAVLJAJU LJETNE PROGRAME I FEŠTE

U Mjesnoj zajednici  Bijela počele su ljetne fešte i koncerti. U narednom periodu planirani su  brojni kulturno-zabavni i duhovni programi. Na šetalištu između dva hotela “Delfin” i “Park”, 13. jula nastupiće  Vis La Rossa. Mjesna zajednica Bijela, NVO “Ruža vjetrova ” i Turistička organizacija Herceg Novi organizuju Bazar domaće trpeze, uz ribu, vino i bogat muzički program.

Predsjednik Mjesne zajednice Bijela Nikola Samardžić je kazao da je za Bazar prijavljeno 18  izlagača. Manifestacija će biti održana u subotu, 13. jula, sa početkom u 19 časova  na platou  ispred Doma kulture u Bijeloj. Nakon 20 časova biće priređeno posluženje  uz muzički program.

Povodom hramovske slave Crkve Polaganja Rize Presvete Bogorodice u nedelju, sa početkom u 20 časova  biti održana Duhovna akademija u porti hrama . Na dan  hramovske slave u ponedeljak,15. jula, biće biće obavljena litija od magistrale i osvećena Svetosavksa ulica, koja vodi do Crkve Polaganja Rize Presvete Bogorodice u Bjelskoj vali.

On je pozvao građane i goste da im se u što većem broju pridruže na raznovrsnim događajima, koje ovog ljeta organizuju u Bijeloj.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com