Društvo

MZ BAOŠIĆI: JAVNI POZIV ZA ZAKUP LOKACIJA ZA POSTAVLJANJE OBJEKATA PRIVREMENOG KARAKTERA

Mjesna zajednica Baošići raspisala je javni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje objekata privremenog karaktera.  Od 1. jula do 1. novembra u ponudi su po dvije lokacije za aparate za kukuruz i kokice u iznosu od 300 eura, štafelaji za slikanje u iznosu od 500 eura i dvije slobodne lokacije po 500 eura. U ponudi su i četiri pijačne tezge na mjesnoj pijaci, a cijena za jednu je 400 eura.

Izdavanje obavljaju prikupljanjem zatvorenih pisanih ponuda do 1. jula od 7 do 15 sati, a pravo učešća imaju pravna i fizička lica. Otvaranje ponuda zakazano je za 2.jul u 17 sati u sali Kulturno sportskog centra.

Zainteresovani mogu obaviti uvid u predmetne prostorije i dobiti potrebne informacije u kancelariji Mjesne zajednice radnim danima od 7 do 15 sati. Javni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenog karaktera raspisan je na osnovu  odluke sa sastanka Savjeta Mjesne zajednice i dobijenih Urbanističko tehničkih uslova od Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com