Društvo

MZ BAOŠIĆ DAJE U ZAKUP POSLOVNE PROSTORE

Mjesna zajednica Baošić raspisuje Javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora, ugostiteljskog objekta i lokacija za postavljanje objekata privremenog karaktera, prikupljanjem zatvorenih pisanih ponuda. Javni poziv raspisan je na osnovu Odluke sa sastanka Savjeta Mjesne zajednice održanog 25.04.2018. godine.

Kako je navedeno u tekstu poziva, Mjesna zajednica Baošić kao zakupodavac daje u zakup: poslovne prostore ispod tribina plivališta, ugostiteljski objekat koji se nalazi u sklopu Kulturno sportskog centra u Baošiću i lokacije za postavljanje objekata privremenog karaktera.

Period podnošenja prijava je od 8. 05. do 15.05.2018. godine. Otvaranje ponuda biće javno, u utorak 15. maja sa početkom u 17 časova, u prostoriji Kulturno sportskog centra Baošić.

Zatvorene pisane  ponude zainteresovani mogu dostavljati na adresu: MZ BAOŠIĆ, sa naznakom „Ponuda – ne otvaraj“, (na koverti navesti broj poslovnog prostora/priv.lok za koji se daje ponuda), zaključno sa 15.05.2018. godine, do 14 časova.

Sve detalje o poslovnim prostorima i lokacijama, kao i uslove za učešće na javnom nadmetanju, sadržaj ponude i obaveze iz Javnog poziva zakupca možete pročitati i preuzeti ovdje.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona 031/674-333 i 067/332-108. Kontakt osoba je Milica Ćetković, sekretar MZ Baošić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com