IzdvojenoTurizam

MORSKO DOBRO RASPISALO POZIV ZA ZAKUP 37 TERASA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA U NOVOM

Javno peduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je poziv za nadmetanje za zakup terasa ugostiteljskih objekata u Herceg Novom prema programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za period 2019-2023. Riječ je o 37  lokacija a početne cijene sezonskog  zakupa su, u zavisnosti od  površine terase i mjesta na kom se nalazi od 540 do 9. 282 eura.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju zakupci /vlasnici najbližeg stalnog ugostitelsjkog objekta koji posjeduje uredno odebrenje za rad nadležnog nadležnog organa loklane samouprave, ili građevinsku dozvolu, prijavu  građenja za poslovni prostor. Prijave se mogu podsnositi svakog radnog dana od 8 do 16 h zaključno sa 27. 05. 2019. Neposrednom predajom na arhivi JP Morsko dobro .

Javno nadmetanje biće obavljeno 29. maja u 14 h u sali na prvom spratu poslovne zgrade preduzeća Morsko dobro.  Učesnik u postupku licitacije koji ponudi najveći iznos proglašava se prvorangiranim ponuđačem.  Najpovoljniji ponuđač dužan je u roku od 10 dana da potpiše ugovor o zakupu nprivremene lokacije.

Ugovori se zaključuju za tekuću godinu sa mogućnošću produženja na četiri godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com