Društvo

MODNI DOGAĐAJ “BOKEŠKO SRCE” NA TVRĐAVI FORTE MARE

Modni događaj “Bokeško srce” biće organizovan 27. jula u 20:30 sati na tvrdjavi Forte mare. Kolekcije će predstaviti dizajneri: Nina Naustdal iz Velike Britanije, Ina Borbonaro iz Italije, Saša Milojkovic  iz Srbije, Ana Kovačevic iz Crne Gore i organizatorka Novljanka Vesne Krivokapić , koja živi i radi u Kopenhagenu.
Vesna Krivokapić istakla je da je njena praksa da okuplja dizajnere iz raznih krajeva svijeta:

– Nije ni nimalo lako za kratko vrijeme organizovati ovakav modni događaj, podrška sponzora i prijatelja velikog srca i razumjevanja su od velikog značaja. Jedan od velikih sponzora ove manifestacije je srpski biznismen Milić Radević iz Beograda, koji je direktor Brenda TARADERM.

Pored sponzora, za ovaj dogadjaj, veliku ulogu imaju friseri i makeup artist-i i manekenke koje dolaze iz raznih krajeva.

-Make up atisti i čuveni nezaobilazni Farmasi daće pečat kada je šminka u pitanju. Naša sugrađanka Jovana Đuković pokażaće svoju najnoviju teheniku. Učestvovaće manekenke koje su svoje iskustvo stekle na velikim svijetskim pistama Na naše veliko zadovoljstvo stilisti koji su zaduženi za frizuru dolaze nam iz Kopenhagena iz poznatog salona “Victoria klip”,  koji doniraju kosu za osobe oboljele od tumora ,a ta ista kosa će biti stilizovana na modele, kazala je Krivokapić.
Za modnu reviju Bokeško srce postoji veliko interesovanje, a prošlogodišnja je okupila oko 300 posjetilaca.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com