Društvo

MODNA REVIJA “BOKEŠKO SRCE” PRIPREMANA SRCEM PUNIM LJUBAVI

Na modnu reviju „Bokeško srce“, koju  već treću godinu  organizuje Baošićanka nastanjena u Kopenhagenu, dizajnerka i stilistkinja, Vesna Krivokapić, došla je brojna publika a  stigli su po prvi put i dizajneri iz Italije, Ana Kalvileo i Stefano Mantareno, mladi kreator  Miloš Miletić iz Srbije i Podgoričanka Julija Nikčević. Svi učesnici prikazali su kolekcije koja do sada nisu  viđene, a nosile su ih manekenke iz Beograda, Novog Sada, Zagreba, Splita.

Kolekcija Vesne Krivokapić “Živjeti more” već je prikazana na Siciliji, pa Vesna obećava da će za sledeću godinu pripremiti novu kolekciju i premijerno je prikazati  pred svojom hercegnovskom publikom. Vjerujemo jer  istrajno dokazuje da i kreira i revije priređuje srcem punim ljubavi za zavičaj.

Uz nove prijatelje i saradnike na reviji su učestvovali i oni koji su se već susretali sa novskom publikom, Diaz Kova   iz Bosne i Hercegovine čije su ručno  tašne plijenile punu pažnju.

Dizajneri su  za učešće na reviji dobili i plakete, a  u ime  Opštine uručila ih je  savjetnica predsjednika, dr Tamara Vujović.

Revija je okončana nastupom Boka benda, a numera “Bokeško srce” očigledno postaje zaštitni znak ovog lijepo ljetnjeg programa , koji zaslužuje pažnju i podršku.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com