Sport

MINISTARSTVO SPORTA – PRIZNANJA ZA VATERPOLISTE JADRANA

Manifestacija “Dan reprezentacija završena je Svečanom akademijom u Crnogorskom narodnom pozorištu. Glavna nagrada pripala je fudbalskom reprezentativcu Stefanu Saviću, a priznanja su dobili mladi, perspektivni vaterpolisti Jadrana: Đuro Radović, Petar Mijušković, Luka Murišić, Martin Gardašević, Danilo Radović i Uroš Vučurović.
Predsjednik Vlade, Duško Marković uručio je priznanja našim perspektivnim sportistima.
Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih je brinući o razvoju crnogorskog sporta i unapređenju položaja reprezentativaca uvela status perspektivnog sportiste i time pokazala na najbolji način kako država brine o svojoj sportskoj budućnosti.
– Velika je privilegija braniti i graditi sportom svoju zemlju. Ipak, uspjesi crnogorske reprezentacije su i velika odgovornost za Vladu, za sve nas. Na nama je da ulažemo u sport, da učimo djecu kako da sportom urade mnogo i za sebe i za svoju domovinu – kazao je ministar sporta Nikola Janović.

Nema Komentara

  1. ZAHVALJUJUCI SUPER TRENERIMA DEJANU BOSKOVICU I MARKU VAŠALIĆU ,TA DJECA SU RADNA UTRENIRANA I NORMALNO ETO REZULTATI …SAMO NAPRIJED DJECO ,UČITE JEL IMA I OD KOGA DA NAUČITE.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com