IzdvojenoSport

MEMORIJAL JOVAN KOSAĆ VEČERAS U SPORTSKOM CENTRU U IGALU

Najveći regionalni događaj sve popularnijih mještovitih borilačkih vještina (MMA) biće održan večeras u 20 časova u Sportskom centru u Igalu. Turnir je memorijalnog karaktera u čast i sjećanje na Jovana Kosaća, hercegnovskog sportistu i trenera više borilačkih diciplina, koji je tragično poginuo 14. septembra 2014. godine u Igalu.

U početku je bilo predviđeno da se turnir realizuje na ljetnoj pozornici tvrđave Kanli kula ali zbog nestabilnog vremena, ovaj memorijal i deveto MMA takmičenje – “MFC9” u organizaciji sportskog društva „MMA Team Zabjelo“ iz Podgorice, biće održano u Sportskom centru u Igalu. Organitzatori će ugostiti borce  iz regiona (Srbija i Hrvatska) iz Evrope (Luksemburg i Njemačka) ali i iz Dagestana.

Učesnicik turnira u Igalu su Isa Isakov iz Dagestana, Aleksandar Veličković i Botris Markovićiz Srbije, Radovan Vuković iz Crne Gore te takmičari iz Hrvatske Luka Šafran i Andrej Jazvo.

Na turniru će se sastati: Mirko Jović (Crna Gora) – Stevan Tuović (Srbija), Lazar Kukuličić (Crna Gora) – Jan Liase (Luksemburg), Jovan Todorović (Crna Gora) -Aleksandar Joketić (Crna Gora), Vanja Kovačević (Crna Gora) – Đorđe Stojanović (Srbija) i Žarko Janković (Crna Gora) – Aleksandar Aleksić (Srbija).

Posebna atrakcija biće borba za WMO pojas do 70 kilograma između Slađana Dragišića (Srbija) i njegovog zemljaka Miladina Kolarskog.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com