Društvo

MAŽORETKE KLUBA “LILI” NASTUPILE U ZAGREBU

Juniorke Mažoret kluba “Lili” Herceg Novi boravile su proteklog vikenda u Zagrebu na Međunarodnom mažoret festu kao gošće Zagrebačkih mažoretkinja. Fest je okupio preko 200 mažoretki iz sedam zemalja Evrope.

Kako saopštavaju iz kluba „Lili“ učesnici su plesali na više atraktivnih lokacija u Zagrebu.

-Prvog dana festivala nastupali smo, uz domaćine, grupe iz inostranstva sa svojim koreografijama u Gornjem gradu, a u nedelju su se pridružile grupe iz Hrvatske. Poslije zajedničkog fotografisanja i nastupa na stadionu Maksimir, uslijedio je zajednički ručak, a potom i defile Maksimirskim parkom, kao i od Zrinjevca do Trga bana Jelačića gdje je održan centralni dio festivala.

Svaka grupa se predstavila sa po jednom koreografijom. Osim lijepih uspomena na druženje iz Zagreba djevojke su bogatije i za nova prijateljstva sa učesnicama festivala, poručuju iz Mažoret kluba „Lili“.

Proteklog vikenda kadetkinje ovog kluba su nastupile na fešti Primavera u organizaciji NVO Ruke kao i na manifestaciji u Bijeloj  „Njihov osmijeh vrijedi više“ koja se svake godine organizuje za djecu Dječjeg doma Mladost.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com